mala normalna velika
Wednesday, 16 June 2021

SVADBENE SVEČANOSTI

Vjenčanje u Hotelu EuroOdlučili ste se vjenčati,prije svega Vam čestitamo,te Vam želimo predstaviti ponude koje nudimo.
U planiranju Vašeg savršenog dana uključit ćemo Vaše želje,ideje kako naše iskustvo i kvalitetu.
U našem hotelu Euro nudimo Vam nekoliko dvorana,ovisno o broju uzvanika,pripremili smo za Vas nekoliko menija,koje prema Vašim željama nadopunjavamo.Bilo bi nam zadovoljstvo za Vas organizirati savršeno vjenčanje.
Nezaboravna vjenčanja i prekrasne svadbene svečanosti su naša specijalnost.Hotel Euro ima dugu tradiciju organizacije vjenčanja.


Dan vjenčanja jedan je od najsretnijih i najljepših dana u životu.Otkrijte nam svoje želje i pobrinut ćemo se da vaš dan vjenčanja bude zaista nezaboravan i takav kakav ste oduvijek željeli.
U ugodnom ambijentu s profesionalnim osobljem,vrhunskom gastronomskom i drugom ponudom za vjenčanje savjetovat ćemo vam kod izbora odgovarajuće lokacije za vaše vjenčanje,zajedno ćemo izabrati svadbeni meni,pripremiti scenariji i pobrinut se za cjelokupan tijek i izvedbu događaja.
Osnovna ponuda vjenčanja uključuje:svatovski jelovnik,dekoracije i navlake na stolicama,soba za mladence za prvu bračnu noć,pjenušac,voće i cvijeće u sobi za mladence,posluga doručka u sobi prvog bračnog jutra,savjetovanje prilikom odabira i posluga svatovske torte,svečano postavljanje stolova za svatove , te popust za smještaj svatova.
Dodatna ponuda usluga:tematsko vjenčanje i vjenčanje po narudžbi,fotografiranje i snimanje obreda i slavlja s mogućnosti hitne izrade foto-albuma i snimke,vatromet i light-show,glazbeni izvođači,pozivnice i ostale vjenčane tiskanice,meni kartica za svadbenu večeru, i sve drugo čime bismo mogli ispuniti Vaše želje...U sklopu Hotela Euro postoji više prostora za organizaciju vjenčanja,a možemo ugostiti do 600 gostiju.

SVADBENA PONUDA

© Hotel Euro Odžak
All Right reserved